Espai del comerciant >> Mercats

productos frescos en el mercado municipal

Mercat municipal

El mercat municipal de Puçol es troba situat al carrer Mariano Amigó, s/n. Remodelat en 2007, alberga parades de fruites i verdures, peix, carns, xarcuteria, saladures i dolços.

És, per tant, una tenda de productes frescs.

Els dies preferents de venda són els dissabtes, coincidint amb el mercadet que envolta els carrers adjacents a l'edifici, i els dimecres.

Mercats de venda no sedentària

Amb un mix de productes d'allò més variat, en Puçol es fan tres mercadets de venda no sedentària: dos durant tot l'any i un només en estiu.

El mercadet dels dimarts, de 8:30 a 13:30 h, abasta el carrer El Cid des del cantó de Molí de Vent, el carrer Costera fins el cantó de Martínez Coll, Ausiàs March fins el cantó de Rei En Jaume, Mallaeta fins el cantó amb el carrer Picaio i el carrer Convent fins el nº 3 cantó amb Luis Vives.mercadillo extraordinario de la Playa

El mercat dels dissabtes, de 8:30 a 13:30 h, se sitúa al carrer Morvedre des del nº 32 cantó amb carrer Dels Horts& fins el nº 59 cantó amb Germanes Martínez, com també el carrer Mariano Amigó entre els cantons dels carrers Castelló i Escorxador.

 Per la seua banda, els dijous de juliol i agost, de 18:00 a 22:00 h., se celebra el mercadet extraordinari d'estiu al carrer Riu Xúquer de la Platja de Puçol.

Els nostres serveis

Novedades

Actualitat Notícies

Calendari comercial

Esdeveniment comercial
Festiu hàbil per a la pràctica comercial
© 2022 - Ajuntament de Puçol - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball