L' agència AFIC >> Salutacions des de la regidoria

 Dinamitzar el xicotet comerç de Puçol i el polígon terciari és la principal prioritat de la Regidoria de Comerç. L’Ajuntament treballa amb l’objectiu de potenciar la economía del municipi i la generació d’ocupació.

Amb el foment del comerç i el desenrotllament econòmic local, impulsem un model productiu modern, innovador i sostenible, basat en el teixit de pimes i microempreses del municipi, per a la creació d’oportunitats de negoci que irradien prosperitat, donen treball i redunden en la millora de la qualitat de vida, la qualitat urbana i el foment de l’atractiu de la ciutat.

Amb aquest Portal del Comerciant de Puçol, l’Ajuntament pretén acostar els servicis que presta l’oficina AFIC i posar en comú la informació comercial amb l’Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP).

S’ inclou un directori dels comerços de Puçol al que invitem a incorporar-se, amb la sol•licitud prèvia, a totes les empreses de la localitat.

Així mateix, en este portal tots els ciutadans tenen a la seua disposició la "Assessoria Online", un servici de consultes tècniques sobre ajudes, subvencions, legislació i qualsevol qüestió d’interès comercial o empresarial que els nostres tècnics contestaran en el menor termini possible.

Aprofite per a enviar una salutació molt cordial als usuaris habituals d’este portal i donar la benvinguda a qui el visite per primera vegada.

Sr.....................................
Regidor Delegat de Comerç
 

 

Els nostres serveis

Actualitat Notícies

Calendari comercial

Esdeveniment comercial
Festiu hàbil per a la pràctica comercial
© 2021 - Ajuntament de Puçol - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball