L' agència AFIC >> Salutacions des de la regidoria

 Dinamitzar el xicotet comerç de Puçol i el polígon terciari és la principal prioritat de la Regidoria de Comerç. L’Ajuntament treballa amb l’objectiu de potenciar la economía del municipi i la generació d’ocupació.

Amb el foment del comerç i el desenrotllament econòmic local, impulsem un model productiu modern, innovador i sostenible, basat en el teixit de pimes i microempreses del municipi, per a la creació d’oportunitats de negoci que irradien prosperitat, donen treball i redunden en la millora de la qualitat de vida, la qualitat urbana i el foment de l’atractiu de la ciutat.

Amb aquest Portal del Comerciant de Puçol, l’Ajuntament pretén acostar els servicis que presta l’oficina AFIC i posar en comú la informació comercial amb l’Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP).

S’ inclou un directori dels comerços de Puçol al que invitem a incorporar-se, amb la sol•licitud prèvia, a totes les empreses de la localitat.

Així mateix, en este portal tots els ciutadans tenen a la seua disposició la "Assessoria Online", un servici de consultes tècniques sobre ajudes, subvencions, legislació i qualsevol qüestió d’interès comercial o empresarial que els nostres tècnics contestaran en el menor termini possible.

Aprofite per a enviar una salutació molt cordial als usuaris habituals d’este portal i donar la benvinguda a qui el visite per primera vegada.

Sr.....................................
Regidor Delegat de Comerç
 

 

Els nostres serveis

bàner atractividad comercial bàner via plan bàner encerta

Actualitat Notícies

Calendari comercial

Esdeveniment comercial
Festiu hàbil per a la pràctica comercial
© 2015 - Ajuntament de Puçol - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball